Snackaert

// ZONNEPANELEN \\

Zonnepanelen kopen

Ondanks de afschaffing van de terugdraaiende teller in Vlaanderen blijven zonnepanelen in 2024 een rendabele investering. Dit komt door diverse voordelen:

// MEER

Onze Merken

Onze merken beloven kwaliteit, zodat u met vertrouwen kunt genieten van duurzame en hoogwaardige producten.

 

LONGI Zonnepanelen

HUAWEI Batterij

HUAWEI Omvormers

//Veelgestelde vragen\\

Optimaliseer je op gebrachte zonne-energie met Snackaert Technics door een thuisbatterij te plaatsen. Sinds het wegvallen van de terugdraaiende teller wordt elke opgewekte kilowatt direct benut, en daarom is een thuisbatterij nu essentieel.

Maximaliseer je zelfverbruik tot wel 65%, verlaag je energiekosten en vergroot je onafhankelijkheid van het elektriciteitsnet. De digitale teller biedt niet langer het voordeel van terugdraaien, maar onze thuisbatterijen tillen je zelfconsumptie naar nieuwe hoogten. Overbrug stroomuitval moeiteloos en profiteer van aanzienlijke jaarlijkse besparingen.


Maak de ecologisch verantwoorde keuze, bespaar honderden euro’s en ontvang momenteel subsidies van de Vlaamse overheid. Investeer in een duurzame, energie-efficiënte toekomst met Snackaert Technics.

Bij Snackaert Technics brengen we duurzame energie naar de industrie met onze geavanceerde SolarEdge commerciële PV-oplossingen.

Deze optimaliseren elk zonnepaneel voortdurend, verminderen energieverliezen en zorgen voor maximale prestaties, zelfs bij variabele omstandigheden.

Kies voor industrieel zonnevermogen met Snackaert Technics en zet een stap in de richting van efficiëntie en duurzaamheid voor jouw bedrijf.

Dankzij Snackaert Technics bespaart u thuis aanzienlijk op uw energiefactuur, met een opmerkelijke reductie van 80%. Onze op maat gemaakte zonnepaneeloplossingen bieden niet alleen direct financiële voordelen, maar dragen ook bij aan een duurzamere levensstijl.

Door over te stappen op zonne-energie vermindert u niet alleen uw energiekosten, maar draagt u ook bij aan een groenere toekomst. Snackaert Technics staat garant voor hoogwaardige installaties die niet alleen uw energiekosten minimaliseren, maar ook uw ecologische voetafdruk verkleinen. Kies voor een duurzame en kosteneffectieve energieoplossing met Snackaert Technics.