Snackaert

// Laadpalen \\

Veilig en efficiënt thuis opladen

Ontdek de meest veilige en efficiënte manier om jouw elektrische auto op te laden met een speciaal ontworpen laadstation. Een laadpunt maakt gebruik van hogere spanning en stroomsterkte, wat zelf installeren potentieel gevaarlijk maakt zonder de juiste kennis. Tenzij je ervaren bent in het aanleggen van bekabeling en het aansluiten van laadstations, raden we aan hier niet zelf mee aan de slag te gaan.

Van het trekken van kabels tot aanpassingen in de meterkast, elke stap vereist specifieke certificeringen. Vertrouw op de expertise van een gecertificeerde installateur van Snackaerts Technics voor een vlekkeloze installatie en geniet zorgeloos van het opladen van jouw elektrische voertuig.

// MEER

Onze Merken

Onze merken beloven kwaliteit, zodat u met vertrouwen kunt genieten van duurzame en hoogwaardige producten.

EASEE Laadpalen

SMAPPEE Laadpalen

WALLBOX Laadpalen

Hoewel Snackaert Technics hoogwaardige laadpalen installeert, wordt het sterk afgeraden deze zelf te installeren als je niet over de juiste ervaring en certificeringen beschikt. Laat de installatie over aan de experts van Snackaerts Technics om de veiligheid en optimale werking te waarborgen.

De installatie van een laadpaal kan aanpassingen aan de meterkast vereisen. Onze gecertificeerde installateurs evalueren grondig de benodigde wijzigingen en zorgen ervoor dat alles in overeenstemming is met de geldende normen.

Ja, in veel gevallen is het mogelijk om een laadpaal van Snackaerts Technics mee te nemen bij verhuizing. Neem echter vooraf contact op met onze experts om de mogelijkheden te bespreken en eventuele vereiste aanpassingen op het nieuwe adres te plannen.